Τσιτσιπάς: “Θα ήθελα να πάρω ρεπό για να δω την ΑΕΚ” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε θα αγωνιστεί στο Davis Cup, λόγω ενός προβλήματος στο πέλμα, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας ελπίζει να πάρει ρεπό και να παρακολουθήσει το ΟΦΗ - ΑΕΚ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Ηράκλειο για το Davis Cup, αλλά δε θα αγωνιστεί στο τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πέλμα, το οποίο τον θέτει εκτός. Μάλιστα ο νεαρός αθλητής που είναι μεγάλος φαν της ΑΕΚ, μοιράστηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα ήθελε να παρακολουθήσει την ομάδα του. Ο Τσιτσιπάς είναι φίλαθλος των “κιτρινόμαυρων”, η Ένωση θα βρίσκεται στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (19/9).

«Η υποστήριξη προς την ΑΕΚ από πολύ μικρή ηλικία προέρχεται από τον πατέρα μου. Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να γίνω οπαδός της και να παρακολουθώ κάποιους αγώνες, έστω από την τηλεόραση. Και έχουμε και άλλον υποστηρικτή της ΑΕΚ εδώ, τον κύριο Καλοβελώνη, που έχει και εισιτήριο διαρκείας! Θα ήθελα να πάρω ρεπό, γιατί όχι, αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω πάει ποτέ να δω αγώνα της ΑΕΚ live. Μεγάλη σύμπτωση!», δήλωσε αρχικά ο Τσιτσιπάς για την ομάδα του και στη συνέχεια μίλησε για τον αποκλεισμό του από το τουρνουά λόγω τραυματισμού:

«Πάντα ήταν στόχος μου να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε Davis Cup και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και το κάνω. Είναι σημαντικό το ότι βρίσκομαι εδώ. Παρόλο που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, το οποίο με πικραίνει πάρα πολύ διότι ήθελα να μπω στο court και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, είναι σημαντικό για μένα που βρίσκομαι στην Ελλάδα μετά από πολύ καιρό και μετά από τόσο δύσκολους αγώνες. Πάντα όταν επιστρέφω στην Ελλάδα νιώθω τρομερή χαρά και αναζωογόνηση», τέλος ο τενίστας αναφέρθηκε και στη διοργάνωση:

«Έχω δει παίκτες που τρέφονται μόνο από το Davis Cup. Παίζουν στο tour, αλλά για αυτούς η μεγαλύτερη στιγμή είναι το Davis Cup. Για μένα είναι μια μεγάλη διοργάνωση, αξίζει κάθε παίκτης να αγωνιστεί στο Davis Cup, αλλά επίσης υπάρχει και ένα tour εκεί έξω το οποίο δίνει ευκαιρίες σε πολλούς αθλητές να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να δημιουργήσουν τη ζωή τους. Για μένα το Davis Cup είναι κάτι τελείς ξεχωριστό, το να παίζω με το εθνόσημο με κάνει πολύ περήφανο, δεν έχω νιώσει έτσι στο tour και νομίζω ότι αυτό είναι που το κάνει τόσο διαφορετικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.