Σαββίδης: “Ο ΠΑΟΚ είναι ψυχή μου και δεν πωλείται”

Ο Ιβάν Σαββίδης σε δίωρη τηλεδιάσκεψη από το Porto Carras όπου βρίσκεται μίλησε και για τον ΠΑΟΚ και για το Open ότι δεν πωλείται

Για ΠΑΟΚ και Open μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης σε δίωρη τηλεδιάσκεψη που είχε με το ειδησεογραφικό τμήμα του Open. Ο Ιβάν Σαββίδης από το Porto Carras όπου βρίσκεται, στη Χαλκιδική, αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα. 

Αναλυτικότερα… 

Για τον ΠΑΟΚ είπε ότι η ομάδα είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. “Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή”, τόνισε χαρακτηριστικά

Για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την υγεία του είπε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. “Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους”, είπε χαμογελώντας. 

Αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας. Είπε: “Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα”.

Ακόμη, έβαλε τέλος στη φημολογία για πιθανή πώληση του Open. Είπε ότι ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. “Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ”, είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης