Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες και ο Μαρτίνς που δεν μιλάει για παίκτες εκτός ρόστερ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν απέκλεισε το σενάριο μεταγραφής και εν τω μεταξύ προέκυψε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Στις χθεσινές του δηλώσεις στην κάμερα του Novasports, ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε σε ερώτηση μας σχετικά με το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, πως “το ρόστερ είναι πλήρες και πως δεν συνηθίζει να μιλάει για παίκτες οι οποίοι δεν ανήκουν στον Ολυμπιακό“. Με λίγα λόγια ο Πορτογάλος τεχνικός υπεραμύνθηκε των ποδοσφαιριστών του, των επιλογών του και της διοίκησης, ωστόσο δεν έκλεισε την πόρτα σε κάποια μεταγραφική κίνηση μέχρι και το τέλος του παραθύρου των ελεύθερων παικτών. 

Λίγες ώρες μετά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φήμες για συνομιλίες του Ολυμπιακού με τον Γκάρι Ροντρίγκες (η ίδια φημολογία κάνει λόγο για ταξίδι του Ροντρίγκες στην Αθήνα), ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ. Ο 30χρονος μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ (2015-2017), πέρασε από τη Γαλατάσαραϊ, την Αλ Ιτιχάντ και τη Φενέρμπαχτσε. Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι σχετικά με τον Ροντρίγκες μέχρι στιγμής.

Ο Ροντρίγκες δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο προσκήνιο στους Πειραιώτες, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ για δανεισμό του. Έτσι οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ για να συνεχίσει στα “ερυθρόλευκα” ο Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει ακόμα πιο πολύ τη μεσοεπιθετική του γραμμή μετά τους νεοφερμένους Λόπες, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα, με τον Ροντρίγκες να μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στο δεξί και αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.