Πως ο Ολυμπιακός θα “αγοράσει” χρόνο

Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, ωστόσο υστερεί στις εντυπώσεις. Πως θα αλλάξει η εικόνα!

Η πρεμιέρα με τον Ατρόμητο φανέρωσε αδυναμίες του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα απέδειξε πως οι Πειραιώτες είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να πιάσει υψηλό ρυθμό για αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, οι Πειραιώτες ήταν κατιαγιστικοί και έφτασαν σε περισσότερες από τις μισές τελικές προσπάθειες που δημιούργησαν σε όλον τον αγώνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε άμεσα την αδυναμία του Ρόνι Λόπες να δημιουργήσει ανάμεσα στις γραμμές του μαχητικού Ατρόμητου και γι’ αυτό έριξε στο ματς τον Χένρι Ονιεκούρου.

Αυτό ζήτησε ο Πορτογάλος από τους παίκτες του στην ανάπαυλα, να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα κενά που δημιουργούνταν ανάμεσα στις γραμμές του Ατρόμητου, με όπλο την ατομική ποιότητα και τις συνεργασίες. Ο Τικίνιο με τον Ελ Αραμπί μπορεί να μην βρήκαν δίκτυα ή να μην συνεργάστηκαν με ορθό τρόπο σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο με τη διάθεση που έδειξαν άφησαν υποσχέσεις για άμεσα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (16/09, 22.00, MC Novasports.gr) θα συναντήσει την Αντβέρπ στην πρεμιέρα του Europa League και θα επιχειρήσει να αγοράσει χρόνο με τον πιο δύσκολο τρόπο, μια νίκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αν οι Πειραιώτες πάρουν τη νίκη, τότε θα έχουν περισσότερο χρόνο να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό. Είναι σίγουρο πως απέναντι στην Αντβέρπ, ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι να “κλέψει” βαθμό ή βαθμούς ροκανίζοντας τον χρόνο, όπως ο Ατρόμητος

Η απουσία του Μαντί Καμαρά ήταν καθοριστική για τη μη επιβολή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή, ενώ όσοι έχουν αρνητική άποψη για τον Γιώργο Μασούρα, θα πρέπει να ξανασκεφτούν πόσο έλειψε η αμεσότητα του Έλληνα μέσου από το χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο στο Φάληρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.