Λόπεθ: «Τρέξτε μέχρι να… πεθάνετε»! (vid)

Η οδηγία του Ισπανού προπονητή του Ατρόμητου στους παίκτες του ήταν παρομοιώδης για τις σωματικές δυνάμεις που έπρεπε να δείξουν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τρείς φορές ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου και πρώην παίκτης, ο Ισπανός Άνχελ Λόπεθ, επανέλαβε ότι αιθάνεται υπερήφανος για την απόδοση τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την τήρηση της εντολής που τους έδωσε στην ανάπαυλα.

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Δουλέψαμε στοχευμένα και πολύ σκληρά. Σχεδιάσαμε την τακτική μας, απέναντι σε αντίπαλο υψηλού επίπεδου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Στο ημίχρονο τους ζήτησα να τα δώσουν όλα και δεν είχε χώρο στην ομάδα για όποιον δεν το έκανε. Έπρεπε να τρέξουν μέχρι να «πεθάνουν»! είπε ο Λόπεθ στην κάμερα της Nova και συνέχισε: «Στην προετοιμασία αντιμετωπίσαμε ομάδες παρόμοιας ανταγωνιστικότητας με τον Ολυμπιακό και ήμασταν έτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι. Αυτή θα είναι η ταυτότητα μας. Μεγάλη και συνεχή ταχύτητα»

Σε ερώτηση για το αν ο τεχνικός του Ατρομήτου έχει…προλάβει να «σκοτώσει» τον παίκτη στην νοοτροπία του, όταν βρίσκεται πλέον στην τεχνική καθοδήγηση και είναι αεικίνητος, απάντησε: «Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Σεβασμός στον αντίπαλο και τον διαιτητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.