Βιτάλ: “Δεν σκέφτηκα δεύτερη φορά να έρθω στον Παναθηναϊκό” (vid)

Ο Ματέους Βιτάλ μίλησε για την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό, τη νίκη επί του Απόλλωνα, στην αποθέωση που γνώρισε και την ατμόσφαιρα στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού:

Είδαμε πολλά θετικά στοιχεία.Κάναμε έναν καλό αγώνα, κερδίσαμε τρεις βαθμούς και εγώ βρίσκομαι εδώ για να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου για να χαρίσω στον Παναθηναϊκό τίτλους και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα.

Η απόφαση ήταν εύκολη όταν δέχθηκα την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν σκέφτηκα δύο φορές για να πάρω την απόφαση. Το πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι διαφορετικό από της Βραζιλίας, αλλά στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στην Κορίνθιανς έπαιζα αριστερά, όταν ήρθα εδώ μίλησα με τον προπονητή και είπα ότι θα μπορούσα να παίξω τόσο στο κέντρο, όσο δεξιά αλλά και αριστερά. Ο προπονητής έκρινε που πρέπει να παίξω και βοήθησα τον Παναθηναϊκό από τη συγκεκριμένη θέση.

Ο αγώνας δεν ήταν καθόλου εύκολος, κάναμε τα πάντα για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Δεν βγάλαμε γκολ με όλες τις ευκαιρίες, όμως το αποτέλεσμα είναι ενθαρρυντικό. Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο. Είχα δει video, αλλά βλέποντάς τους από κοντά ήταν κάτι εντυπωσιακό, ήταν τελείως διαφορετικό.

Άκουσα με μεγάλη συγκίνηση τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα. Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και θα μας δώσουν ώθηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.