ΑΕΚ: Οι σκέψεις ενδεκάδας από Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να... πονοκεφαλιάζεται για αυτούς που θα αποτελέσουν την πρώτη ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στη Super League εναντίον του “νεοφώτιστου” Ιωνικού στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η εκκίνηση με νίκη.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεσή του και εκτός να μένουν μόνο ο Σιμόες που επέστρεψε μετά από μεγάλη αποχή και οι Λάτσι, Ρότα.

Ο Μιλόγεβιτς στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά και σ’ αυτές που προηγήθηκαν δοκίμασε διάφορα πρόσωπα στις πιθανές ενδεκάδες της Ένωσης για τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Δείτε επίσης: Αποθέωση και “ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά”

Όσα δοκίμασε στην προπόνηση ο Μιλόγεβιτς

Το Σάββατο, σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Σέρβος προπονητής στα Σπάτα την εστία της ΑΕΚ στο ματς με τον Ιωνικό θα υπερασπιστεί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Βράνιες και Τζαβέλλας θα είναι τα δύο στόπερ, δεξιά ο Μισελέν, αριστερά ο Χατζισαφί, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι οι Λε Ταλέκ και Γαλανόπουλος.

Δεξιά θα παίξει ο Άμραμπατ, αριστερά ο Τάνκοβιτς, στον άξονα ο Μάνταλος και στην κορυφή ο Σέρχιο Αραούχο, μιας και ο Ανσαριφάρντ έλειψε το προηγούμενο διάστημα με την Εθνική Ιράν.

Στις σκέψεις του Μιλόγεβιτς είναι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους Στίβεν Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Ντάρκο Γέβτιτς.

Αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα θα τεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.