Μαρτίνς για Σεμέδο: “Πίστη για αθωότητα, τον περιμένουμε” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την πεποίθηση του για την αθωότητα του Ρούμπεν Σεμέδο και δήλωσε αποκλειστικά στο Novasports.gr πως τον περιμένει στις προπονήσεις.

Η σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο προκάλεσε σοκ στην αθλητική κοινότητα, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορήθηκε για ομαδικό βιασμό 17χρονης. Να θυμήσουμε πως ο Πορτογάλος μετά από απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με εγγύηση 10.000 ευρώ. Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε στην ερώτηση μας σχετικά με το πλάνο ενσωμάτωσης του 27χρονου στην ομάδα.

Πως επηρέασε η υπόθεση Σεμέδο την ομάδα και ποιο είναι το πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις και πιθανής αξιοποίησης του; 

“O Σεμέδο θα γυρίσει στις προπονήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον περιμένουμε πολύ σύντομα. Φυσικά τον περιμένουμε και θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να προσπαθήσει και να βοηθήσει τον εαυτό του και σαν επαγγελματίας να ενσωματωθεί στην ομάδα και να υπερασπιστεί την εικόνα του Ολυμπιακού. Σαν παίκτης είναι εξαιρετικός και πολύ χρήσιμος για εμάς μέσα στα αποδυτήρια. Περιμένουμε να επιστρέψει, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένουμε να ακούσουμε τις αποφάσεις και τις απαντήσεις για το θέμα του”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.