ΠΑΣ Γιάννινα: Αγωνία για Μορέιρα

Εγκλωβισμένος στη Γουινέα, όπου έγινε πραξικόπημα, παραμένει (και) ο διεθνής με την Εθνική της αφρικανικής χώρας μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, αναζητώντας τρόπο να επιστρέψει στην Ελλάδα

Έχουν και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα τη δική τους αγωνία για το πραξικόπημα που έγινε χθες (5/9) στη Γουινέα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Αχμάντ Μέντες Μορέιρα. Ο 26χρονος διεθνής με την Εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας μεσοεπιθετικός, που ανήκει στο σύλλογο της Ηπείρου, παραμένει εγκλωβισμένος και είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της ημέρας σήμερα (6/9) οι άνθρωποι της διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφεραν και ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή. Τους είπε ότι είναι καλά και ότι περιμένει τις εξελίξεις για να ξέρει αν και πότε θα καταφέρει να φύγει από τη Γουινέα, για να επιστρέψει στη βάση του, στα Γιάννινα. Για την ώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η Εθνική ομάδα, εν όψει της αναμέτρησης με το Μαρόκο, ο οποίος δεν διεξήχθη τελικά.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Μορέιρα επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη (9/9), όμως, πλέον κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα γίνει. Να σημειωθεί ότι ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα διαθέτει και ολλανδικό διαβατήριο, χωρίς, πάντως, αυτό να αλλάζει πολλά αυτή τη στιγμή. Στην πορεία ενδεχομένως να παίξει ρόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.