Κάτσε: Επόμενος σταθμός η Παρτιζάνι (pic)

Στην Παρτιζάνι Τιράνων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εργκύς Κάτσε, έπειτα από μια δεκαετία στη Super League 1, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα τεσσάρων ομάδων

Στην πατρίδα του, την Αλβανία, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εργκύς Κάτσε, έπειτα από μια γεμάτη δεκαετία στη Super League 1. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος αμυντικός μέσος, που ξεκίνησε στην Ελλάδα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτιζάνι Τιράνων, από την οποία ανακοινώθηκε επισήμως, έως τις 30 Ιουνίου του 2022.

Θυμίζουμε ότι ο Κάτσε από τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην πρώτη ομάδα το Δεκέμβριο του 2010. Το καλοκαίρι του 2011 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Αναγέννηση Επανομής και το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στον “Δικέφαλο”, όπου έμεινε συνεχόμενα έως τον Αύγουστο του 2016. Τότε δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν, όπου παρέμεινε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Τον Ιανουάριο του 2018 δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στο Παναθηναϊκό, όπου έμεινε έως τον Ιούνιο του 2019. Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, για να δοθεί εκ νέου δανεικός στη Λάρισα, έως το καλοκαίρι του 2020, οπότε έμεινε ελεύθερος. Τον Οκτώβριο του 2020 υπέγραψε ως ελεύθερος στον Άρη, όπου έμεινε έως το φετινό καλοκαίρι, οπότε και λύθηκε το συμβόλαιό του.

Στη Super League 1 έγραψε 156 συμμετοχές συνολικά, έχοντας 10 γκολ και 14 ασίστ. Άλλες 18 συμμετοχές έχει στα πλέι οφ της Super League 1. Στο Κύπελλο Ελλάδας έγραψε 28 συμμετοχές έχοντας 3 ασίστ και στη Football League 19 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ακόμη με τον ΠΑΟΚ έχει 25 ευρωπαϊκές συμμετοχές (προκριματικά και όμιλοι Europa League και προκριματικά Champions League), στις οποίες μέτρησε 2 ασίστ.

Στη σχετική ανάρτησή της στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Παρτιζάνι αναφέρει για τη μεταγραφή του Κάτσε:

“Η FK Partizani είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Ergys Kaçe. Ο εξέχων χαφ της ερυθρόμαυρης Εθνικής ομάδας ενώνεται με τους 16ους πρωταθλητές Αλβανίας, μετά από επιτυχημένη πορεία στην ελληνική Super League. Η διοίκηση και ο 28χρονος παίκτης έκλεισαν θετικά τη συμφωνία, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, με δυνατότητα ανανέωσης για την επόμενη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ, η Αναγέννηση Επανομής, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΛ, η Βικτόρια Πλζεν και ο Άρης ήταν οι ομάδες στις οποίες δραστηριοποιήθηκε ο Κάτσε, κάνοντας πολύ θετικές εμφανίσεις. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο διάσημος μέσος μετράει 25 αγώνες, έχοντας πετύχει δύο γκολ. Με την κόκκινη φανέλα, ο Κάτσε θα δοκιμάσει την πρώτη του εμπειρία στην ανώτερη κατηγορία της Αλβανίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.