Ολυμπιακός: Η ανακοίνωση των Τσέχων για Βατσλίκ (pic)


Ο Τόμας Βατσλίκ ήταν ο μεγάλος άτυχος της εθνικής ομάδας της Τσεχίας, καθώς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με το Βέλγιο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2022, τραυματίστηκε ύστερα από σύγκρουση με τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε και φυσικά ξεκίνησε διαδικασία εξονυχιστικών εξετάσεων με σκοπό να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Μάλιστα οι Τσέχοι μέσω twitter προχώρησαν σε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του 30χρονου τερματοφύλακα αναφέροντας: “Ο Τόμας υποβάλλεται σε λεπτομερείς εξετάσεις και το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμος για τον τελευταίο αγώνα. Δεν γνωρίζουμε την πραγματική ζημιά που έχει υποστεί, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Τόμας“.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το novasports.gr, είναι πιθανό ο Βατσλίκ να επιστρέψει νωρίτερα στη χώρα μας για να συνεχίσει τη θεραπεία του με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο φιλικό με την Ουκρανία το απόγευμα της Τετάρτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.