Βόλος: Στόχος του Αμπασκάλ η νίκη σε κάθε ματς

Στο ότι οι Θεσσαλοί θα βγαίνουν στο γήπεδο για να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής.

Στόχος του Γκιγέρμο Αμπασκάλ είναι η νίκη του Βόλου σε κάθε ματς σύμφωνα με τα όσα είπε μετά το φιλικό 2-0 επί της Νίκης Βόλου το Σάββατο (4/9).

«Έχουμε δουλέψει στη διάρκεια της εβδομάδας πολύ εντατικά, γιατί είμαστε κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος. Βρήκαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και σε παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να έχουν έναν βαθμό ετοιμότητας.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έχει παραταθεί η προετοιμασία και έχουμε δώσει αρκετά παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο, αλλά συνολικά έχουμε πάρει πολύ θετικό μήνυμα στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Θέλουμε μια ομάδα που θα παρουσιάσει μια ταυτότητα, θα βγαίνει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτος αντιπάλου και θα διεκδικεί, θα είναι επιθετική. Ο στόχος χτίζεται μέρα με τη μέρα με σεμνότητα, μεγάλη προσπάθεια και πάρα πολλή δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.