Απόλλων Σμύρνης: “Πρόβα” πρωταθλήματος με τον Αστέρα

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσουν ο Απόλλων Σμύρνης και ο Αστέρας Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο (04/09) στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσουν ο Απόλλων Σμύρνης και ο Αστέρας Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο (04/09) στο γήπεδο της Καλλιθέας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:30 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Έναν ακόμα φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο, 4/9/2021. Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30 και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η είσοδος -για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- επιτρέπεται σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης (του τελευταίου εξαμήνου), αρνητικό μοριακό τεστ (72 ωρών) ή rapid τεστ (48 ωρών) – (self tests δεν γίνονται δεκτά).

Για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας