ΑΕΚ: Απογείωσαν τα διαρκείας Τσούμπερ και Γέφτιτς

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ στο φινάλε της περιόδου με Τσούμπερ και Γέφτιτς, προκάλεσαν την κινητοποίηση των φιλάθλων για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Στα 11.000 εκτοξεύθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ μετά τις αποκτήσεις των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς!

Μάλιστα, η κίνηση που έχει παρουσιαστεί, δεδομένων των συνθηκών, ξεπέρασε τις προσδοκίες η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Πριν λίγο καιρό οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν ότι είχαν διαθέσει περισσότερα από 10.000 διαρκείας, ενώ με αφορμή τη ζήτηση που υπάρχει πάρθηκε απόφαση να παραταθεί η διαδικασία έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Οι μεταγραφές των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέφτιτς, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ και μάλιστα παρατηρήθηκε κίνηση που θυμίζει τις πρώτες μέρες της ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς το τελευταίο διήμερο έφυγαν 300 κομμάτια.

Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός, παρά το πρόβλημα με το θέμα του πιστοποιητικού εμβολιασμού, τότε δεν αποκλείεται ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας να ξεπεράσει ακόμα και τις τελευταίες χρονιές προ κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχοντας ως δεδομένο ότι το όριο προσέλευσης στο ΟΑΚΑ είναι 25.000 θεατές, θα υπάρχει πολύ περιορισμένη διάθεση απλών εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.