Τσούμπερ: “Να κατακτήσουμε τίτλους, να κερδίσουμε ανταγωνιστές” (vid)


Ο Στίβεν Τσούμπερ πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην επίτευξη της συμφωνίας με τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και στους στόχους με τον νέο του σύλλογο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Είναι πραγματικά όμορφο το να βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια πολύ μακρά μέρα για μένα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέποντας τα πρόσωπα των ανθρώπων εδώ νιώθω περήφανος, όπως και με τα τρόπαια εδώ… Οπότε, είμαι πολύ πολύ χαρούμενος.

Είχα πολύ καλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του κλαμπ, ήμασταν σε επαφή για μια μεγάλη περίοδο και η προσπάθεια που έκαναν ήταν… Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα ήταν να νιώθω πως όλο το κλαμπ με θέλει πολύ, οπότε στο τέλος ήταν μια εύκολη απόφαση. (Το πρώτο που έμαθα για την ΑΕΚ) ήταν ότι πρέπει να κατακτά τίτλους και να κερδίζει τους ανταγωνιστές της.

Καταρχήν θέλω να μην έχω τραυματισμούς, όλοι μας, όλη η ομάδα. Γιατί ως ομάδα έχουμε μεγάλη ποιότητα και αν όλοι οι παίκτες είμαστε υγιείς, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να τα πετύχω μαζί τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.