Ολυμπιακός: Ο Πινακάς έρχεται και ο Τικίνιο δεν κρατιέται…

Τα νέα είναι ευχάριστα σε ό,τι αφορα την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου είναι πάντα μια περίοδος εκπλήξεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθώς οι ομάδες ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους με βάση τα περιθώρια της τελευταίας στιγμής σε συνάρτηση με τις ανάγκες τους. Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά έχει τη δυνατότητα να κινείται με μυστικότητα και να κλείνει συμφωνίες που δυναμώνουν το ρόστερ του στην εκπνοή της περιόδου των μεταγραφών. Ο Δημήτρης Πινακάς μπορεί να αποκτήθηκε στο… παρά πέντε από τους Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωση του έχει απασχολήσει εδώ και καιρό τον Ολυμπιακό.

Ετοιμάζεται να κάνει “σπίτι” του το Φάληρο ο Πινακάς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το όνομα του μπήκε στο scouting report του Ολυμπιακού νωρίς την περασμένη σεζόν, ενώ η αξία του ήταν γνωστή ακόμα και από το πέρασμα του στην Κ19 της ΑΕΛ. Ο Πινακάς θα διεκδικήσει την τρίτη θέση των σέντερ φορ του Ολυμπιακού, έχοντας μπροστά του ένα… βουνό ν’ ανέβει με Ελ Αραμπί, Τικίνιο και Χασάν στο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ξεκάθαρα το νο1 στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε πέρυσι πως του αρέσει να μοιράζει τον χρόνο στην επίθεση όταν διαθέτει επιλογές.

Στην πρώτη γραμμή της επίθεσης ο “πιστολέρο”. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Από την άλλη πλευρά ο Τικίνιο φαίνεται πως επιστρέφει για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και της φάσης των ομίλων του Europa League με μπόλικη διάθεση. Στο χθεσινό δίτερμα (28/08) στον Ρέντη ο Βραζιλιάνος σκόραρε, ενώ η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος λειτουργεί υπέρ του, καθώς θα δουλέψει περισσότερο στην ενδυνάμωση, για να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στην ωμική ζώνη.

Έρχεται “φορτσάτος” ο Τικίνιο! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για τον Πινακά αποτελεί ευκαιρία ζωής μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό σε ηλικία 19 ετών και θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για τις ευκαιρίες του Μαρτίνς, ενώ θα πρέπει να ανταποκριθεί και σε πιθανό κάλεσμα της Β ομάδας. Το ντόμινο στις θέσεις της επίθεσης ίσως επηρεάσουν την παρουσία του Αχμέντ Χασάν στο ρόστερ, καθώς ίσως κριθεί “πολυτέλεια” για τρίτος φορ, από τη στιγμή που υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του από συλλόγους της Τουρκίας. 

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.