Ήττα για την ΑΕΚ Β στον Βόλο

Νέα ήττα γνώρισε η ΑΕΚ Β, αυτή τη φορά από την σαφώς πιο έμπειρη Νίκη Βόλου με σκορ 2-0, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της.

Η “Ένωση” παρατάχτηκε με πολλές απουσίες και βρέθηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό να κυνηγά στο σκορ από το γκολ του Κάσσου. Μάλιστα, πριν καν συνέλθει, ο Γκαρσία διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο των “κιτρινόμαυρων”.

Η ΑΕΚ Β αντέδρασε και προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Αποστόλη Χριστόπουλου στο 56′.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Γκαρσία, Ροχάνο. Αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μέτσε, Βασιλείου, Γ. Κυρίτσης, Μπόσιο, Αλτιτζής, Τζιώρας, Τσουκαλάς.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Γιαννούτσος (44′ λόγω τραυματισμού Κώτσιος) Μπούσης, Μουστακόπουλος (75′ Κορομηλάς) Μπάμπης, Αμούρ (46′ Γεωργέας) Γερολέμου (89′ Μαντζουρανάκης) Γιούσης, Ιατρούδης (46′ Απ. Χριστόπουλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.