Ατρόμητος: Φιλικό με τη Λαμία λόγω αναβολής

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τη Λαμία, μετά την οριστική αναβολή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021/22.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τη Λαμία, μετά την οριστική αναβολή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021/22.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 19:30.

Το παιχνίδι θα γίνει παρουσία φιλάθλων, ενώ δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Για τους φίλους της ομάδας μας που θα θελήσουν να δουν τον αγώνα, ενημερώνουμε πως η είσοδος θα επιτραπεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, καθώς δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την ΕΛ.ΑΣ. οι φίλαθλοί μας παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την Κάρτα Διαρκείας, το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και την Ταυτότητά τους, ενώ προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός έξω από τις θύρες του γηπέδου, θα παρακολούσαμε για την έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σχετικά με τους ανήλικους φιλάθλους μας: Για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στο πλαίσιο καταπολέμησης της πανδημίας του COVID-19 θα τηρήσει τις κείμενες διατάξεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζουμε τις τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας και τη διαδικασία αγοράς. Με την αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας, ΔΩΡΟ η νέα εμφάνιση της ομάδας από την Capelli Sport.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.