Άρης-Βόλος: Ανοιξαν τα χαρτιά για τις εντεκάδες


Οι προπονητές αρχίζουν να καταλήγουν σιγά-σιγά στους παίκτες που θα διαλέξουν για τα αρχικά σχήματα των 11άδων στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο έδειξαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο Ακης Μάντζιος με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο Ν.Π.Σ. εκτός από 7 γκολ, φανερωσε και αρκετές από τις σκέψεις. 

Λούμορ και Φαμπιάνο

Η περίπτωση π.χ. του Λούμορ στον Άρη είναι ενδεικτική. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ κάνοντας προπονήσεις μόλις από την προηγούμενη Δευτέρα, ήταν στο αρχικό σχήμα δείχνοντας ότι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα -πολύ γρήγορα- για βασικός. Όπως επίσης, στο κέντρο των μετόπισθεν, ο Φαμπιάνο είναι σίγουρα ο ένας. Θα φανεί αν ο Μπεναλουάν ή ο Δεληζήσης είναι ο παρτενέρ του Βραζιλιάνου.

Ντιαγέ και Σάσα 

Επίσης ενδεικτική των προθέσεων του Μάντζιου η χρησιμοποίηση του δίδυμου Σάσα-Ντιαγέ στους χαφ. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο Σενεγαλέζος με τον Βραζιλιάνο έχουν το προβάδισμα. Τζέγκο και Ματίγια ήρθαν από τον πάγκο. 

Η τριάδα και ο Ιτούρμπε

Για την τριάδα του Άρη, πίσω από τον επιθετικό, Γκάμα, Μπερτόγλιο και Γκαρσία έχουν το προβάδισμα. Ο Ιτούρμπε προφανώς και αύριο-μεθαύριο μπορεί να είναι βασικός αλλά αυτή τη στιγμή και μέχρι ο Παραγουανός να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, το προβάδισμα είναι συγκεκριμένο. 

Βόλος με Αργεντινούς πλάγιους μπακ

Στην άμυνα του Βόλου Ν.Π.Σ. στον σταθερό και πάντα σε πρώτο επίπεδο επιλογών, Φεράρι (στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα) προστίθεται ένας ακόμη Αργεντινός πλάγιος μπακ. Ο Πουρίτα από τα δεξιά και ο Φεράρι από τα αριστερά. Για την τετράδα της άμυνας υπάρχει πάντα η προοπτική και τρίτου Αργεντινού καθώς έχει παραμείνει ο Γκρίλο που είναι κεντρικός αμυντικός. Για το κέντρο των μετόπισθεν υπάρχει η προσθήκη δύο Ελβετών, του Γκιουλέν και του Ρινέρ και του Ουρουγουανού, Ρομέρο. 

Οι χαφ και ο Νίνης 

Τσοκάνης και Μπαριέντος είναι ένα δίδυμο στους αμυντικούς χαφ που γνωρίζονται καλά από την προηγούμενη σεζόν αλλά προστίθεται και ο έμπειρος Πορτογάλος, Αλεξ Σοάρες. Για επιλογή στη θέση του επιτελικού μέσου, αποκτήθηκε ο Πάολο Φερνάντες ενώ υπάρχει πάντα ο Σωτήρης Νίνης. 

Μπαρτόλο και Ρεγκατέν

Στους εξτρέμ ο Αμπασκάλ έδειξε την προτίμησή του σε Μπαρτόλο και Ρεγκατέν. Ο Αργεντινός δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν που ήταν σε πρώτο επίπεδο επιλογών ενώ ο Μαροκινός φέρνει μαζί του και την εμπειρία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.