Τζόλης: “Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα!”

Με προορισμό το Νόριτς αναχώρησε ο 19χρονος διεθνής επιθετικός για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομώνυμη αγγλική ομάδα

Ξεκίνησε το ταξίδι του ο Χρήστος Τζόλης προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς.

Συνοδευόμενος από τον αδερφό του Βασίλη επιβιβάστηκαν σε πτήση τσάρτερ. Λίγο πριν αποχαιρετίσει τη Θεσσαλονίκη και τον “Δικέφαλο” δήλωσε σχετικά: «Η αλήθεια είναι πως το έμαθα την τελευταία στιγμή, ακόμη δεν έχει κλείσει αλλά υπάρχει συμφωνία και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Δεν έχω ανακοινωθεί ακόμη, έχω τώρα την πτήση μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τον ΠΑΟΚ! Για όσα προσέφερε σε μένα και στην οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια.. είμαι παιδί των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.. εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μεθαύριο, να πάρει την πρόκριση και όλα να πάνε καλά».

Ακολούθως ομολόγησε την … αγωνία του που του κόστισε – και – σ’ έλλειψη ύπνου: «Μόνο τρεις ώρες κοιμήθηκα! (σ.σ γελάει)».

Αναφορικά με την εκ νέου συνεύρεσή του με τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη και κατά πόσο έπαιξε ρόλο η παρουσία του στην αγγλική ομάδα: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο το ότι ήταν ο Γιαννούλης εκεί.. ως αριστερός μπακ εκείνος, ως αριστερός χαφ εγώ έχουμε ιδιαίτερη χημεία στο γήπεδο, ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία και στη Νόριτς». 

Για το απωθημένο που αφήνει πίσω του: «Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, νομίζω όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία πρέπει να την αρπάζεις κατευθείαν! Να πω την αλήθεια είμαι στεναχωρημένος που δεν έπαιξα στην Τούμπα μπροστά στον κόσμο της ομάδας – πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό! Θα μου μείνει απωθημένο για πολλά χρόνια…».

Κι ολοκλήρωσε απαντώντας στο ερώτημα αν πρόλαβε να επικοινωνήσει με τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας: «Ακόμη δεν ξέρω τίποτα, σήμερα θα περάσω ιατρικά και μετά θα φανούν όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.