Πρόβλημα και με Μπαμπανιώτη στο Αγρίνιο

Νέο πρόβλημα προέκυψε στις τάξεις του Παναιτωλικού, αυτή τη φορά με τον Μπαμπανιώτη, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη.

Νέο πρόβλημα προέκυψε στις τάξεις του Παναιτωλικού, αυτή τη φορά με τον Μπαμπανιώτη, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη. Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει υποστεί διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει μέρος στην προπόνηση, αλλά να ξεκινήσει θεραπεία.

Από κει και πέρα από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι διεθνείς Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς. Φυσικά για μία ακόμα ημέρα οι Καμαρά, Καραμαλίκης, Μεταξούλης, Τσενάμο, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, παίκτες και τεχνική ηγεσία, συνέχισαν τις επισκέψεις σε σχολεία της περιοχής. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, αναφέρει: “Σχολεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, δίνοντας συνέχεια στο πρόγραμμα που έχει αρχίσει από τον προηγούμενο μήνα και αφορά ενημέρωση των μαθητών με συζητήσεις για την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού. Οι επισκέψεις έγιναν στο 3ο και 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου, στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Αμφιλοχίας. Οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από τους μαθητές, συζήτησαν μαζί τους, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα θέματα της βίας και του ρατσισμού, δηλώνοντας φίλαθλοι – υποστηρικτές του Παναιτωλικού. Σε κάθε σχολείο δόθηκε εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και σήμα του Παναιτωλικού.

Νωρίτερα το πρωί, είχαν επισκεφτεί το EMILEON SportCenter, το 16o Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο Παλλάδιο, το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου, καθώς και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αγρινίου. Οι μαθητές τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους και τη χαρά τους γι’ αυτή τη συνάντηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.