Ράσταβατς: “Έχουμε τα απαραίτητα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για Ευρώπη”

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στη νέα χρόνια του Αστέρα Τρίπολης, τα φιλικά παιχνίδια που έχει παίξει η ομάδα από την Αρκαδία και την Ευρώπη.

Στόχος του Αστέρα Τρίπολης και του Μίλαν Ράσταβατς είναι η Ευρώπη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2021-22. Μάλιστα ο Σέρβος προπονητής θεωρεί ότι η ομάδα από την Αρκαδία έχει όλα τα αγωνιστικά στοιχειά για να κατοχυρώσει την έξοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Metropolis”:

Για τα φιλικά παιχνίδια που έχει παίξει ο Αστέρας Τρίπολης μέχρι τώρα: «Είμαι ικανοποιημένος από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής στον Αστέρα, κάναμε κάποια φιλικά παιχνίδια, προσπαθούμε να βάλουμε και άλλα στοιχεία στην αγωνιστική μας εικόνα στην πορεία. Φέτος έχουμε τα απαραίτητα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να φτάσουμε και στις θέσεις της Ευρώπης».

Για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Πιστεύω ότι ένα πρόβλημα που επηρεάζει τις επιδόσεις των ελληνικών ομάδων είναι το γεγονός πως η ελληνική λίγκα ξεκινάει αργότερα σε σχέση με άλλες χώρες και δεν είναι έτοιμες οι ομάδες στον βαθμό που θα θέλαμε, αυτό ίσως να είναι μία δικαιολογία ενώ οι ομάδες στοχεύουν στην προετοιμασία του σε αυτή την εκκίνηση. Επίσης, ρόλο παίζει η μεταβατική περίοδος που υπάρχει στην ενσωμάτωση νέων παικτών στο γκρουπ και αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει μέχρι την έναρξη των διοργανώσεων».

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στις ελληνικές ομάδες: «Σίγουρα στην Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε κάποιες αλλαγές και πιστεύω ότι θα ήταν μία καλή ιδέα να ανεβάσουμε το επίπεδο των ομάδων και έτσι να έχουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ και να μπορούν να κάνουν τα επόμενα βήματα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.