Ντίας: «Μπορούμε να φτάσουμε τον Παναιτωλικό εκεί που αξίζει» (vid)

Ο Χόρχε Ντίας θα παραμείνει κάτοικος Αγρινίου τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, υποσχέθηκε στους φίλους του Παναιτωλικού «όμορφα πράγματα».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για την επίτευξη συμφωνίας με τον αρχηγό:

«Ο Χόρχε Ντίας τιμάει τη φανέλα του Παναιτωλικού τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας και ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές (116) στη Super League.

Υλοποιώντας κοινή επιθυμία της ομάδας και του ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετή επέκταση της συνεργασίας. Ο Χόρχε Ντίας υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023».

Οι πρώτες δηλώσεις του Χόρχε Ντίας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και θα βρίσκομαι εδώ για δύο ακόμα χρόνια. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφα πράγματα. Γι’ αυτό και υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ελπίζω όλοι να είμαστε θετικοί. Πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν. Αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε όλοι άσχημα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να φτάσουμε τον σύλλογο εκεί που αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης