ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς πέντε

Θεραπεία έκαναν οι Φαν Ντούινεν και Τοράλ μια μέρα πριν το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ στην Ολλανδία απέναντι στην Ναϊμέγκεν.

Πέντε απουσίες μέτρησε ο Νίκος Νιόπλιας στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους. Πρόκειται για τους προσφάτως τραυματίες Φαν Ντούινεν και Τοράλ, αλλά και τους εδώ και καιρό απόντες Βάτερμαν, Στάικο και Ναμπί.

Το δελτίο τύπου της κρητικής ΠΑΕ

Προπόνηση χωρίς ένταση περιελάμβανε το σημερινό (29/7) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Mill της Ολλανδίας.

Όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά στον χθεσινό (28/7) φιλικό αγώνα με την AZ Alkmaar, έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενόψει και του αυριανού φιλικού.

Θεραπεία έκαναν οι Mike van Duinen και Jon Toral, με τους Adil Nabi, Boy Waterman και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Παρασκευή (30/7), στις 20:00 ώρα Ελλάδας ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την NEC Nijmegen στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, το οποίο θα μεταδοθεί από το oficretefc.com και το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.