Τσόλακ: «Δεν περιμένα τόσα γκολ, αλλά θέλω ακόμη περισσότερα»

Για την πορεία του στη Μάλμε και τα τέρματά του εκεί μίλησε ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ άσος.

Στα 10 γκολ του στις 15 εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα αναφέρηθηκε σε συνέντευξή του στη Σουηδία ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος σημείωσε ότι ούτε αυτός δεν περίμενε τέτοια εκκίνηση στην εκεί του καριέρα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την αρχή αλλά όλα έχουν να κάνουν με την σταθερότητα. Πρέπει να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο και να μην υποχωρήσω, γιατί όχι και να γίνω ακόμη καλύτερος. Το ότι κατάφερα να πετύχω τόσα πολλά γκολ σημαίνει πολλά για εμένα, όπως και το ότι βοήθησα την ομάδα να πάρει νίκες. Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα».

Για το αν περίμενε να φτάσει τόσο γρήγορα σε διψήφιο αριθμό τερμάτων:«Όταν έρχεσαι σε ένα καινούργιο μέρος ως δανεικός όπως τώρα, δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι ένας δανεισμός δεν είναι πάντα εύκολος αλλά είμαι ευτυχισμένος που ξεκίνησα έτσι, με τόσα γκολ στους πρώτους αγώνες. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις εξ αρχής ότι θα πετύχεις. Είμαι χαρούμενος που το έκανα και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης