ΠΑΟΚ: Επιστροφή στην Ελλάδα και προπόνηση!


Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, μετά την επιστροφή του από την Ολλανδία.
Έπειτα από 14 ημέρες και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, ώστε να είναι έτοιμος για τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουρινάμ στο Gold Cup.
Ίνγκασον, Αουγκούστο και Κρέσπο, συνεχίζουν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Αμρ Ουάρντα δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία στην Ολλανδία κύλησε γρήγορα και χωρίς προβλήματα δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν μακρά κι επίπονη. Έπειτα από 14 μέρες και τέσσερις φιλικούς αγώνες ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του κι έπιασε ξανά δουλειά στη Νέα Μεσημβρία.Η μόνη αλλαγή στην ένταση και τη λογική της προπόνησης ήταν τα μακρυμάνικα μαύρα μπλουζάκια που λόγω αλλαγής θερμοκρασίας αντικαταστάθηκαν από τα αμάνικα λευκά. Όχι για όλους όμως… Διότι επέστρεψε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουρινάμ στο Gold Cup, μαζί και το ισοθερμικό χειμώνα – καλοκαίρι.
Ο Artist πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και δεδομένου ότι έχει ήδη τρία επίσημα 90λεπτα στα πόδια του ενσωματώθηκε άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα. Το κανονικό πρόγραμμα που είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας με έμφαση στην ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας και τους αυτοματισμούς.
Σε ό,τι αφορά στα ιατρικά οι Ίνγκασον , Αουγκούστο , Κρέσπο συνεχίζουν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Την Πέμπτη (29.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας στις 09:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης