Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Χατζηγιοβάνη είναι στο εξωτερικό

Ακόμα και αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι, όλα δείχνουν πως το μυαλό και το μέλλον του διεθνή άσου είναι στο εξωτερικό.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Αλτάι δήλωσε πως η ομάδα του είναι κοντά στην απόκτηση του Χατζηγιοβάνη, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Έλληνας διεθνής άσος, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2022 και στην τελευταία επέκταση που του είχε γίνει, είχε μπει ρήτρα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Αν λοιπόν η Αλτάι καταβάλλει τη ρήτρα τότε ναι η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί. Για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία κυρίως ως για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Το σημαντικότερο όμως θέμα είναι ότι πλέον ο Τάσος Χαζτηγιοβάνης έχει αρχίσει και σκέφτεται το μέλλον του στο εξωτερικό. Κι όταν αυτό μπει στο μυαλό ενός παιδιού που ονειρεύεται τότε δύσκολα μπορεί να του αντιστρέψεις το mindset.

Η Αλτάι φαίνεται πως καλύπτει τις οικονομικές του απαιτήσεις και πλέον το η υπόθεση περνά στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ακόμα όμως κι αν “χαλάσει” το deal με την Αλτάι, ο Χατζηγιοβάνης θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό κι αυτό το γνωρίζει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αν τώρα δεν βρεθεί άλλη ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα, τότε θα πρέπει να γίνει έξτρα δουλειά ώστε να μπει ο Χατζηγιοβάνης και πάλι στο κλίμα της ομάδας.

Συν τοις άλλοις, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης για το “Τριφύλλι” τσάμπα, καθώς το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι από τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του ως ελεύθερος και να διεκδικήσει ένα ακόμα καλύτερο συμβόλαιο για τον ίδιο. Με την προϋπόθεση πάντα ότι θα συνεχίσει να έχει καλή απόδοση στο χορτάρι...


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.