Τζόλης: “Κάθε μέρα με διορθώνει ο Λουτσέσκου!” (vid)

Ο Χρήστος Τζόλης σχολίασε πώς βιώνει την πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό, αλλά και πώς διαμορφώνεται η σχέση του με το νέο -γι' αυτόν- προπονητή της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου

Διαφορετικές εμπειρίες βιώνει αυτό το καλοκαίρι ο Χρήστος Τζόλης. Αφενός, είναι η πρώτη γι’ αυτόν φορά που κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό. Αφετέρου, αναπτύσσει καθημερινά τη σχέση του με το νέο -για τον ίδιο- προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν τον αφήνει σε… χλωρό κλαρί, κάνοντάς του κάθε μέρα παρατηρήσεις για διορθώσεις σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του.

Για όλα αυτά, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του “Δικέφαλου” μίλησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (24/7) με αφορμή τη διπλή βράβευσή του ως MVP την περασμένη σεζόν (η ψηφοφορία έγινε από τον κόσμο της ομάδας) και ως κορυφαίος νέος παίκτης της ομάδας (τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του).

Σχετικά με το πώς βιώνει την πρώτη του προετοιμασία στο εξωτερικό τόνισε: “Είμαστε αρκετές ημέρες εδώ, τώρα είμαστε στο τέλος της προετοιμασίας, οι μέρες πέρασαν γρήγορα, γιατί είχαμε να κάνουμε διπλές προπονήσεις. Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Τα γήπεδα, ο καιρός τα πάντα είναι διαφορετικά και γενικά εξελίσσεται πολύ ωραία”.

Για το τι του αρέσει περισσότερο στην προετοιμασία είπε: “Ο καιρός για προετοιμασία και προπονήσεις είναι πολύ καλός, αλλά δεν μου αρέσει που είμαστε στο εξωτερικό και δεν μπορείς να βγεις έξω όπως στην Ελλάδα”.

Για την προσαρμογή με τον Ράζβαν Λουτσέσκου διευκρίνισε: “Eίναι τελείως διαφορετικό το στιλ και το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε τη νέα σεζόν. Πέρσι είχαμε τελειώσει με τριάδα στην άμυνα, φέτος έχει αλλάξει είμαστε με τετράδα και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και σε εμένα που είμαι επιθετικός, γιατί θέλει να κάνουμε άμυνα και επίθεση ταυτόχρονα και είναι πολύ διαφορετικό”.

Για το πώς βιώνει την σχέση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε: “Κάθε ημέρα μιλάω με τον προπονητή, με διορθώνει σε πολλά σημεία, σε τι χρειάζομαι βελτίωση, πώς να κινούμαι γενικά, με βοηθάει πολύ και νομίζω θα συνεχιστεί αυτό για όλη τη χρονιά”.

Για το που χρειάζεται ο ίδιος βελτίωση απάντησε: “Όπως μου είπε και ο κόουτς, στην αμυντική λειτουργία και στο αμυντικό κομμάτι στην τακτική”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.