Νίνης: “Στόχος η έκτη θέση και τα πλέι-οφ”

Ο Σωτήρης Νίνης αναφέρθηκε στο καινούργιο πρωτάθλημα, τους προσωπικούς στόχους αλλά και της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι ο Βόλος θέλει να μπει στα πλέι-οφ και να τερματίσει στην έκτη θέση.

Υψηλούς στόχους έχει τόσο ο Βόλος, όσο και ο Σωτήρης Νίνης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και ο πρόεδρος. Επιπλέον υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι θέλουν να μπουν στα πλέι-οφ και να βρεθούν στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο VOLOS TV:

Για την προετοιμασία του Βόλου στην Ολλανδία: «Η φετινή προετοιμασία εξελίσσεται εξαιρετικά, καθώς διεξάγεται σε ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε τους νέους συμπαίκτες μας και κυρίως να αφομοιώσουμε αυτό που ζητάει ο νέος προπονητής».

Για τους στόχους της ομάδας: «Κάθε χρόνο οι προσδοκίες του προέδρου είναι υψηλές και φέτος ο στόχος είναι η έκτη θέση και τα πλέι οφ. Προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέση η ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βαδίζουμε βήμα – βήμα. Δουλεύουμε πολύ στην προετοιμασία για να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Και αυτό χρειάζεται χρόνο».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπικά έχω πολύ υψηλούς στόχους και θέλω να πραγματοποιηθούν μέσα από τον Βόλο».

Για τον νέο τεχνικό του Βόλου: «Είναι λίγο το χρονικό διάστημα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Είναι νεαρός, έχει φιλοδοξίες, μόρφωση και θέλει να μεταδώσει πράγματα στους παίκτες».

Για το πρωτάθλημα: «Περιμένουμε φέτος ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα στη Σούπερ λίγκα, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.