Γεφυρώνουν τις διαφορές Παναιτωλικός-ΠΑΣ

Φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει ο Παναιτωλικός το Σάββατο, με το παιχνίδι να έχει διπλή σημασία για τις δύο ομάδες.

Φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει ο Παναιτωλικός το Σάββατο, με το παιχνίδι να έχει διπλή σημασία για τις δύο ομάδες. Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ του Αγρινίου, αναφέρει πως εκτός από την ενίσχυση των παλαίμαχων παικτών των δύο ομάδων, το παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία να για αποδείξουν πως τίποτα δεν χωρίζει τα δύο σωματεία.

Βέβαια αυτό μένει να αποδειχτεί και στην πράξη, καθώς στο Αγρίνιο, οι οπαδοί του Παναιτωλικού δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο στο περσινό πρωτάθλημα της Football League ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την ισοπαλία, μη τηρώντας το Fair Play.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: “Αρχίζει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα γίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 15.00. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι τίποτα δεν χωρίζει τα δύο ιστορικά σωματεία της Δυτικής Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα να εκφράσουμε συναισθήματα αλληλεγγύης, καθώς  τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Μιχάλη Γλυκοκάλαμου και Γιώργου Κετσιλή. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού, από τα γραφεία της ΠΑΕ, την μπουτίκ ΠΑΝSport, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών EXPERT (Καραϊσκάκη 10) και το κατάστημα ρούχων MIX & MUST (Μπαϊμπά και Γρίβα γωνία), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.