Ολυμπιακός: Οι παράγοντες που θα κρίνουν τη μεταγραφή εξτρέμ

Τα ονόματα που παίζουν για τη θέση του εξτρέμ και οι παράγοντες που θα κρίνουν την κίνηση του Ολυμπιακού.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εξελίσσεται ενεργά με τους Πειραιώτες να έχουν ήδη αποκτήσει τους Τικίνιο, Κούντε και Βατσλίκ, πριν ακόμα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου. Μάλιστα ο Κούντε φαίνεται να έχει ενσωματωθεί στον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας και είναι πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Νέφτσι (21/07, 22.00, NS1HD). Κάτι ανάλογο θα είχε συμβεί και στην περίπτωση του Τικίνιο, αν δεν είχε τραυματιστεί στον ώμο σε μια άτυχη φάση στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην Αυστρία. Την ίδια ώρα ο Βατσλίκ δεν… κρατιεται και δείχνει πως θα διεκδικήσει άμεσα τα γάντια του βασικού πορτιέρε του Ολυμπιακού.

Έτοιμος και για βασικός ο Κούντε. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός αναζητεί εξτρέμ και αριστερό μπακ, ενώ ρίχνει ματιές και σε περιπτώσεις δεξιών μπακ. Από τα ονόματα που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής για τη θέση του εξτρέμ, είναι ορατό πως η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να επαναλάβει ένα σενάριο τύπου “Ποντένσε”. Δηλαδή με έξυπνο τρόπο να φέρει στην Ελλάδα έναν παίκτη που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα σκεφτόταν τη χώρα μας ως επαγγελματική επιλογή. Τέτοιοι παίκτες είναι περισσότερο οι Παβόν και Λόπες και λιγότερο οι Έντουαρντς και Ενκουντού. Κοινός παρονομαστής των παραπάνω ποδοσφαιριστών είναι η ποιότητα που τους διακρίνει και γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός θα εντάξει στο ρόστερ του έναν παίκτη από το πάνω ράφι!

“Διαπραγματευτικό” χαρτί η πορεία στα προκριματικά! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για να τρέξει το θέμα του ρόστερ δεν αρκεί μόνο η διάθεση του Ολυμπιακού, αλλά και η πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Champions League. Ουκ ολίγες φορές σημαντικοί παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό, έχουν εκμυστηρευτεί πως καθοριστικό ρόλο στην απόφαση τους έχει παίξει η διαρκής και σταθερή συμμετοχή της ομάδας του Πειραιά στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις. Κακά τα ψέματα, μιλάμε κυρίως για το Champions League. Έτσι η πορεία του Ολυμπιακού στα προκριματικά που ξεκινούν την Τετάρτη δεν κρίνουν μόνο ένα νέο ταξίδι στα… αστέρια, αλλά θα επηρεάσει και τον παίκτη που τελικά θα φορέσει την ερυθρόελυκη φανέλα και θα πάρει θέση στην πτέρυγα των πρωταθλητών!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.