Ο Μπουχαλάκης είναι το απόλυτο project του Ολυμπιακού!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στον Ολυμπιακό εκπαιδεύτηκε, ωρίμασε, έγινε αρχηγός και εκτοξεύθηκε.

Η Λανς έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που “ξέφυγε” από τις μαζικές ανανεώσεις της περασμένης σεζόν. Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μπουχαλάκη ολοκληρώνεται το επερχόμενο καλοκαίρι και η εξαιρετική του παρουσία με τη φανέλα των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια τον έχει βάλει στο… σημάδι ευρωπαϊκών συλλόγων. 

Ο Μπουχαλάκης εξελίχθηκε σε αρχηγική φυσιογνωμία του Ολυμπιακού. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Μπουχαλάκης φοράει τα ερυθρόλευκα από τη σεζόν 2014-2015 και την πρώτη του ευκαιρία του την παραχώρησε ένας άνθρωπος που εκτιμά ιδιαιτέρως το ταλέντο που κρύβεται στις νέες ηλικίες. Ο Μίτσελ έδωσε στον Μπουχαλάκη τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τον Ολυμπιακό και από τότε τον εμπιστεύτηκαν όλοι οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στον Πειραιά με αποκορύφωμα τον Πέδρο Μαρτίνς. 

“Πουλέν” του Μαρτίνς ο Μπουχαλάκης. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο Μπουχαλάκης μετράει 131 συμμετοχές, πολλές περισσότερες από τις δώδεκα με Μπέντο, εννέα με Μίτσελ, έξι με Περέιρα και Μάρκο Σίλβα, δύο με Λεμονή και Σάντσεθ, μία με Νικοπολίδη και Βούζα. Βέβαια ο Μαρτίνς στο ξεκίνημα της θητείας του στον Ολυμπιακό συνάντησε έναν πολύ πιο ώριμο Μπουχαλάκη, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ και την εμπειρία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Πηγή: transfermarkt.com

Από τότε ο Μπουχαλάκης διαρκώς βρίσκει χρόνο συμμετοχής και φυσικά βελτιώνεται στα απαιτητικά ζητούμενα της θέσης του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει πιστωθεί την ανάπτυξη ενός ακόμα επικερδούς αγωνιστικά και οικονομικά project. Ο Μπουχαλάκης, ο οποίος ήρθε από τον Εργοτέλη με χρηματιστηριακή αξία στα 800.000 ευρώ, έχει απογειωθεί στα πέντε εκ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.com, το οποίος ωστόσο φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις, αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον της Λανς που αρχικά εκτιμάται στα έξι εκατομμύρια ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.