Ολυμπιακός: “Η ευκαιρία του Μάρκοβιτς”

Η φετινή σεζόν δείχνει ιδανική για να πάρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λίστα για τα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Uefa Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε σημαντικές εκπλήξεις στην κατάρτιση του ρόστερ που θα βρεθεί στη διάθεση του για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο Παπέ Σισέ, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ… φθοράς και αφθαρσίας, χάνοντας το βασικό μέρος της προετοιμασίας εξαιτίας ασθένειας και χωρίς φυσικά να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος. 

Στα μετόπισθεν ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ρούμπεν Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ουσεϊνού Μπα και φυσικά τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Για τον τελευταίο η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά, καθώς ήταν ένας από τους παίκτες τους οποίους ξεχώρισε ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ επιβραβεύτηκε με την παρουσία του στη λίστα για τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. O 21ετών Σέρβος στόπερ μπορεί να εκμεταλλευτεί το αδρανές ξεκίνημα του Σισέ στη σεζόν και να γίνει βασικό μέλος της ομάδας των στόπερ. 

Αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν μπορεί να φαίνονται μικρής σημασίας στο ευρύ κοινό, ωστόσο έχουν μεγάλη αξία για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες του ρόστερ τους. Αυτό συνέβη και στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020, όταν ο Ουσεϊνού Μπα μπήκε στα βαθιά στο παιχνίδι με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Μπα μπορεί να έμεινε εκτός πλάνων για μεγάλο διάστημα εκείνη τη σεζόν, ωστόσο μετά τις γιορτές ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Στον Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει την πρώτη αγωνιστική εντύπωση σ’ εκείνο το ματς του πρώτου προκριματικού γύρου στην Τσεχία. 

Ο Σέρβος στόπερ του Ολυμπιακού, μετά από μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν στην Παρτιζάν μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να μπει σε αγωνιστική εξίσωση και στο άμεσο μέλλον θα φανεί αν ο Μαρτίνς τον υπολογίζει για κάτι περισσότερο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.