Τσαμπούρης: «Καλύτεροι στην συνέχεια»

Σίγουρος πως ο Αστέρας Τρίπολης θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Σάββας Τσαμπούρης.

Σίγουρος πως ο Αστέρας Τρίπολης θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Σάββας Τσαμπούρης. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων τονίζοντας πως η ομάδα θα έχει χρόνο για να δουλέψει. Ο Τσαμπούρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επικράτησε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όλη την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές καθίσαμε και αναλογιστήκαμε τις ευθύνες μας, έφυγαν ήδη δύο προπονητές, έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις. Δώσαμε το 100% κόντρα στον ΠΑΟΚ και φτάσαμε στην πρώτη μας νίκη».

Για το πώς εξηγεί το κακό ξεκίνημα: «Είχε βάλει στόχο να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όμως η βαθμολογική συγκομιδή στις πρώτες αγωνιστικές ήταν άσχημη. Δεν θέλουμε να επιρρίπτουμε τις ευθύνες στους προπονητές. Ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές, άλλοι τρεις τώρα τελευταία, νέα φιλοσοφία, η διακοπές λόγω ομάδας Α και Β και ο παράγοντας ατυχία. Γι’ αυτό δεν τα πήγαμε καλά».

Για την συνέχεια: «Πιστεύω ότι μετά από αυτή τη νίκη, την έλευση νέου προπονητή, τη διακοπή και εφαλτήριο την ψυχολογική ώθηση, θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί».

Για τις δυσκολίες στις προηγούμενες ομάδες του (Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Χαϊδάρι) και την σιγουριά που προσφέρουν οι Αρκάδες: «Περασμένα ξεχασμένα. Ήταν δύσκολα χρόνια υπό την σκέπη ενός ιδιόρρυθμου προέδρου (Θωμάς Μητρόπουλος). Και από τα άσχημα παίρνεις κάτι. Είχα πολλές συμμετοχές, σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Β’ Εθνικής και κλήθηκα στην Εθνική Ελπίδων. Ο Αστέρα ήταν ένα μεγάλο βήμα. Μια υγιής ομάδα που έχει ήσυχο το κεφάλι σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Άλλωστε εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.