ΑΕΚ: “Ο Αραούχο είναι ακόμα στο νησί”

Ο Σέρχιο Αραούχο προβάρει ξανά τα "κιτρινόμαυρα", με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Αργεντινός παραμένει στα Κανάρια Νησία και πως δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία με την ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ΑΕΚ και Λας Πάλμας τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση, ωστόσο στην Ισπανία αναφέρουν πως ακόμα τα πάντα είναι ανοικτά.

Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση υψους 1,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του Σέρχιο Αραούχο, με κάποιες λεπτομέρειες ακόμα να παραμένουν στον… αέρα και να έχουν καθυστερήσει την οριστικοποίηση του deal. Ένα deal πάντως που θα πρέπει να συμβούν… απίθανα πράγματα για να χαλάσει.

Την ίδια ώρα, τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν (και αυτά) πως το deal δεν έχει τελειώσει ακόμα και ο Αραούχο βρίσκεται ακόμα στα Κανάρια Νησιά.

«Η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Λας Πάλμας δεν έχει τελειώσει. Αυτά είναι τα τελευταία νέα, διότι η προπόνηση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς δημοσιογράφους. Η απογευματινή προπόνηση έχει διακοπεί λόγω περιστατικού κρούσματος κορωνοϊού. Ο Αραούχο είναι ακόμα στο νησί» αναφέρει το επίσημο ραδιόφωνο της Λας Πάλμας για τον Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.