Λάτσι και Μιτάι το μέλλον της ΑΕΚ (pics)

Μάριο Μιτάι και Ζίγκα Λάτσι είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ και αναμφισβήτητα αποτελούν παίκτες που στο μέλλον η Ένωση μπορεί να στηριχθεί πάνω τους.

Από την περυσινή κιόλας σεζόν, Ζίγκα Λάτσι και Μάριο Μιτάι απέδειξαν ότι έχουν την ποιότητα και την προσωπικότητα να σταθούν στην ΑΕΚ, με τους δύο ποδοσφαιριστές παρά το νεαρό της ηλικίας τους να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής και φυσικά πολύτιμες εμπειρίες.

Από… σπόντα στην ενδεκάδα για να γίνει αποκάλυψη

Ο Ζίγκα Λάτσι είχε κάνει το ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα” πριν δύο χρονιές, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Μάσιμο Καρέρα του έδωσε την ευκαιρία και ο 17χρονος τότε Σλοβένος έδειξε αξιόλογα στοιχεία. Ναι μεν χρειαζόταν δουλειά σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού του, αλλά από την άλλη το όλο πακέτο του έστελνε ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον. Αυτή ήταν η αρχή. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, οι τραυματισμοί των κεντρικών αμυντικών της ΑΕΚ έφεραν τον Λάτσι στο βασικό σχήμα. Από τον τραυματισμό του Νεντελτσιάρου στον Άρη και έπειτα, ο διεθνής Σλοβένος στόπερ δεν ξαναβγήκε από την ενδεκάδα της Ένωσης. Ή για την ακρίβεια βγήκε όταν ήταν τραυματίας. Πέρυσι μέτρησε 13 συμμετοχές (11+2) και η ΑΕΚ κατάλαβε πολύ καλά με τι έχει να κάνει: Με έναν ποδοσφαιριστή που αν εκμεταλλευτεί σωστά μπορεί να της φέρει πολλά κέρδη μελλοντικά.

Ο Μιτάι στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, ξεχώρισε σημαντικά όχι μόνο για την βελτιωμένη έκδοσή του, αλλά και την καλύτερη σωματοδομή που διαθέτει πλέον. Μια σωματοδομή που παραπέμπει σε κανονικό ποδοσφαιστή, κάτι που οφείλεται στην επιπλέον δουλειά που έγινε με τον πρώην γυμναστή της ΑΕΚ, Παντελή Κουστουμπέκη. Όπως και να ‘χει, ο Μιτάι έδειξε στον Μιλόγεβιτς πως είναι και αυτός εδώ, έτοιμος να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν. Και σε αυτή την περίπτωση η Ένωση εφόσον αξιοποιήσει τον ποδοσφαιριστή όπως πρέπει θα αποκομίσει σημαντικά κέρδη μελλοντικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.