Κωστούλας: “Είχαμε πάθος…”

Ο Θανάσης Κωστούλας δήλωσε πως ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες και την κούραση του ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη.

Ο Θανάσης Κωστούλας δήλωσε πως ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες και την κούραση του ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη.«Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ξαφνιάστηκαν από αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν πιο εύκολα παιχνίδια να κερδίσουμε και ο ΠΑΟΚ ερχόταν και από καλό παιχνίδι στην Ευρώπη. Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις απουσίες και την κούραση του ΠΑΟΚ, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και με το πάθος που δείξαμε πήραμε τη νίκη» είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κωστούλας μίλησε ακόμη:
Για τους πολλούς ξένους που έχει η ομάδα στο ρόστερ της
«Η ομάδα έχει περάσει πάρα πολλά, και εξωαγωνιστικά. Έχουμε καλό ρόστερ, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό δεν οφείλεται στους πολλούς ξένους αλλά στην έλλειψη ρυθμού, καθώς δεν παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει νέο ξεκίνημα για την ομάδα μας».

Για το θέμα προπονητή
«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Ο κ. Στάικος γνωρίζει καλά την κατάσταση στην ομάδα. Όλοι είχαμε καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το μέλλον του
«Δεν ξέρω μέχρι πότε θα αγωνίζομαι. Κοιτάζω να είμαι καλά και θα προσπαθήσω να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού
«Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πιο γεμάτο. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζει ρόλο το μπάτζετ και το ρόστερ αλλά το σύνολο και η ομοιογένεια. Ο Παναθηναϊκός έφυγε νωρίς από την Ευρώπη και εκεί που κανείς δεν το περίμενε νικάει συνέχεια παίζοντας πολύ καλά. Τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι έχουν οι γηπεδούχοι αν και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα είναι μια μάχη των δύο αυτών ομάδων, καθώς η ΑΕΚ και ο Άρης δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ και ο ΠΑΟΚ παρότι άρχισε καλά δεν βλέπω να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.