Ολυμπιακός: Το κρίσιμο δεκαήμερο του Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει μπει δυναμικά στις προπονήσεις. Το δεκαήμερο για την ετοιμότητα και η απουσία που "βολεύει".

Ο Ολυμπιακός μετά το τέλος της προετοιμασίας στην Αυστρία μέτρησε τις πληγές του λόγω των τραυματισμών του Κώστα Φορτούνη και του Τικίνιο Σοάρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο παικτών για διάστημα τουλάχιστον έξι και δύο μηνών αντίστοιχα.

martins
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην Αυστρία. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τα καλά νέα ήρθαν με την επιστροφή των Πειραιωτών στην Αθήνα, καθώς ο Ουσεϊνού Μπα επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μέση στο φινάλε της περασμένης σεζόν, έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας του. Μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υπολογίζουν πως σε δέκα ημέρες θα βρίσκεται σε θέση να λάβει μέρος στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς, χτυπώντας την πόρτα του αγωνιστικού προγραμματισμού του Πέδρο Μαρτίνς. 

Σε 10 ημέρες ο Μπα θα είναι απόλυτα έτοιμος. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Μπα να θυμίσουμε πως “κουβαλάει” τιμωρία κόκκινης κάρτας από το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, οπότε ούτως ή άλλως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολόγιζε για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα προετοιμαστεί για την επάνοδο του στη δράση (να υπογραμμίσουμε πως δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της Αυστρίας), χωρίς πίεση και ρίσκο, καθώς αυτή την ώρα και με τον Παπέ Σισέ να αναμένεται στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός μετράει αρκετές επιλογές στα μετόπισθεν (Σωκράτης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αβραάμ, Καλογερόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.