ΠΑΟΚ: Ζήτησε χρήματα η Βάσκο για τον Ζαμπά, τι λέει ο εκπρόσωπός του

Θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον 22χρονο ακραίο επιθετικό πήρε ο εκπρόσωπός του

Διαστάσεις παίρνει στη Βραζιλία όσο περνούν οι ώρες το θέμα της πιθανολογούμενης επιστροφής του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ.

Για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, που έχει δοθεί δανεικός στη Βάσκο ντε Γκάμα από τον “Δικέφαλο”, υπήρξε η σκέψη να επανενανταχθεί στην ομάδα, κατόπιν σκέψης του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν βραζιλιανικά ΜΜΕ η ομάδα στην οποία αγωνίζεται κάθε άλλο παρά σύμφωνη εμφανίστηκε με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Και όχι μόνον αυτό, αφού η απουσία σχετικού όρου στο συμβόλαιο της έδωσε το δικαίωμα ν’ αξιώσει το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ για να συμβεί κάτι τέτοιο, όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της, Αλεσάντρε Μπερντ.

Πέραν αυτών όμως, δημόσια τοποθετήθηκε σχετικά και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Φρανσέρτζιο Μπαστός αναφέροντας πως: «Το θέμα έχει λυθεί. Όλα τακτοποιήθηκαν ανάμεσα στη Βάσκο και τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό για τον Λέο είναι ότι είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη Βάσκο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στη Βάσκο που επένδυσε στην αποθεραπεία του παίκτη».

Για να καταλήξει: «Υπήρξε ένα αίτημα επιστροφής του, από τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, που ήδη έχει συνεργαστεί μαζί του και συνεργάτες του επικοινώνησαν μαζί μας επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για τον Ζαμπά. Μιλήσαμε πολύ και με την οικογένεια του και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι να παραμείνει εδώ και να βοηθήσει το πλάνο της Βάσκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.