Άρης: Φιλικό με Ιωνικό, προπονήσεις σε πλαστικό

Η προετοιμασία του Άρη για τα παιχνίδια με την Αστάνα έχει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι -με αντίπαλο τον Ιωνικό- αλλά και προπονήσεις σε πλαστικό τάπητα όπως είναι το γήπεδο της Αστάνα

Ο Άρης έχει δώσει τρία φιλικά παιχνίδια μέχρι τώρα, με αντιπάλους τον Ερυθρό Αστέρα, τη Χάιντουκ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Ακης Μάντζιος είχε ζητήσει -όπως και έγινε- δυνατά φιλικά παιχνίδια μιας και τον Άρη τον περιμένουν τα παιχνίδια με την Αστάνα για το Conference League. 

Ήταν δεδομένο ότι ο Άρης ήθελε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πριν από τα παιχνίδια με την Αστάνα (το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας, στις 22 Ιουλίου) και αυτό το παιχνίδι θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με αντίπαλο τον Ιωνικό, την Πέμπτη 15/7. 

Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι θα γίνει στον βελτιωμένο αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγιναν οι σχετικές εργασίες. 

Επίσης, ο Άρης στο διάστημα που ακολουθεί θα κάνει κάποιες από τις προπονήσεις του σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα μιας και το γήπεδο της Αστάνα έχει πλαστικό τάπητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.