Γκιοάνε: «Ο Ραζβάν να διαδεχτεί τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στη Ντιναμό!»

Ο παλαίμαχος διεθνής Ρουμάνος και πρώην παίκτης της Ντιναμό Κιέβου Τιμπέριου Γκιοάνε θέλει…δυναστεία Λουτσέσκου στην Ουκρανία!

Ο 40χρονος παλαίμαχος μέσος που έπαιξε δέκα χρόνια στο Κίεβο (2001-11), σε συνέντευξή του στη ρουμανική Fanatik μίλησε για τη μετακόμιση του πατρός Λουτσέσκου από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στη Ντιναμό, αλλά και τις προσδοκίες που έχει για τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ!

«Το περίμενα ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα πήγαινε στη Ντιναμό. Όπως πήρε τίτλο με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπως μετά το έκανε με τη Γαλατάσαραϊ και την Μπεσίκτας, έτσι έγινε και στην Ουκρανία. Από την πρώτη σεζόν που ανέλαβε τη Ντιναμό με μία νεανική ομάδα πήρε τα πάντα και την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φανατικοί της Ντιναμό που τον αμφισβητούν είναι λίγοι. Αυτοί δεν θα αλλάξουν ακόμα και αν ο Μιρτσέα μείνει στο Κίεβο 10 χρόνια! Αυτοί έχουν τον τρόπο τους, ο Μιρτσέα και η ομάδα τον δικό τους. Ελπίζω ότι ο ‘’θείος Μιρτσέα’’ θα μείνει στη Ντιναμό μερικά χρόνια ακόμα και μετά θα έρθει στο Κίεβο ο Ραζβάν για να φτιάξει εκεί τη δυναστεία Λουτσέσκου!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκιοάνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.