Άρης: Τεστ με Χάιντουκ, πιο απαιτητικό

Ο Άρης δίνει σήμερα (4/7, 18:30 ώρα Ελλάδας, NS1HD) το δεύτερό του φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ αυτή τη φορά, με τον Άκη Μάντζιο να ζητεί πιο υψηλό τέμπο - Εκτός ο Τζέγκο, μέσα ο Χαΐροβιτς

Αν το πρώτο φιλικό, που έδωσε ο Άρης την περασμένη Πέμπτη (1/7) στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν για να βρούνε οι παίκτες τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, το σημερινό (4/7, 18:30 ώρα Ελλάδας, NS1HD) δεύτερο τεστ, με αντίπαλο τη Χάιντουκ Σπλιτ, επί σλοβένικου εδάφους και όχι αυστριακού, είναι για να ανεβάσουν οι “κίτρινοι” το τέμπο τους και να βρεθούν καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Από αυτή την άποψη, λοιπόν, είναι πιο απαιτητικό γι’ αυτούς.

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η πρώτη αναμέτρηση με την Αστάνα (22/7), στο πλαίσιο του Europa Conference League, τόσο ο Άκης Μάντζιος ζητά περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς στενεύουν τα περιθώρια που αυτοί πρέπει να φτάσουν στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας για αυτήν την κρίσιμη επίσημη συνάντηση.

Όπως ο Ερυθρός Αστέρας, έτσι και η Χάιντουκ ετοιμάζεται για ευρωπαϊκό ραντεβού, στο Europa Conference League (η σέρβικη ομάδα για το Champions League), οπότε το τεστ έχει υψηλό βαθμό αξιοπιστίας για τους “κίτρινους”. Μάλιστα, οι Κροάτες έχουν δώσει ήδη δύο φιλικά προετοιμασίας ως τώρα, οπότε είναι ένα βήμα μπροστά από τον Άρη σε αυτό το επίπεδο.

Ο αγώνας αυτή τη φορά δεν είναι στο Σοχάου, όπου κάνει προετοιμασία η ομάδα και… υποδέχτηκε εκεί τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά επί σλοβένικου εδάφους –και συγκεκριμένα στο Športni Park Odranci, το οποίο απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από το μέρος διαμονής της “κίτρινης” αποστολής. Να σημειώσουμε ότι η Χάιντουκ παίζει, όπως ο Άρης, στο β’ προκριματικό γύρο του Conference League (22 & 29 Ιουλίου), αντιμετωπίζοντας συμπτωματικά ομάδα από το Καζακστάν, την Τόμπολ.

Ο Άκης Μάντζιος στο πρώτο φιλικό δεν χρησιμοποίησε τον νεοαποκτηθέντα 30χρονο Βόσνιο μεσοεπιθετικό, Ιζέτ Χαΐροβιτς, καθώς ήταν λίγες μόνο ημέρες με την αποστολή και δεν είχε πιάσει αγωνιστικό ρυθμό. Σήμερα, αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Όχι, όμως, στον έτερο νεοαποκτηθέντα, τον 34χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Ντένις Ντε Μάτος, ο οποίος μόλις χθες ξεκίνησε να προπονείται με τους “κίτρινους”.

Επιπλέον, δεν θα αγωνιστεί ο Τζέιμς Τζέγκο, που δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός πρόκειται να υποβληθεί σε ακτινολογική εξέταση αύριο (5/7) στην Αυστρία, για να φανεί η εξέλιξη της κατάστασης στο τραυματισμένο του πόδι. Θυμίζουμε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, στο πόδι, στα μέσα των αγώνων στο πλαίσιο των πλέι οφ του προηγούμενου πρωταθλήματος κι έκτοτε δεν έχει επανέλθει πλήρως. Μπορεί να συμμετέχει στην προετοιμασία, όμως, δεν είναι ακόμη αγωνιστικά έτοιμος για να πάρει λεπτά συμμετοχής σε αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.