Φέγενορντ-ΑΕΚ 3-1: Έχει δρόμο μπροστά της (vids)

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ΑΕΚ από τη Φέγενορντ, πληρώνοντας τα αμυντικά λάθη που έκανε, δείχνοντας την ίδια στιγμή πως έχει δρόμο μπροστά της για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Μετά τη νίκη στο πρώτο της φιλικό στην Ολλανδία επί της Φίτεσε, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα 3-1 από την σαφώς πιο ανταγωνιστική Φέγενορντ σε ματς που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας.

Ο αγώνας για την Ένωση ξεκίνησε ιδανικά, καθώς στο 14ο λεπτό ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς πίεσε και έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και με ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάιλοου για το 0-1.

Το γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ όμως περισσότερα προβλήματα της δημιούργησε παρά την βοήθησε, καθώς η Φέγενορντ ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ελληνική ομάδα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Στο 29′, ήρθε η ισοφάριση των Ολλανδών όταν από κάθετη μπαλιά από τη μεσαία γραμμή, ο Νεντελτσιάρου δεν υπολόγισε σωστά για να διώξει και ο Λίντσεν που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα, πάλι με κάθετη μπαλιά στον άξονα και αδυναμία της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ να απομακρύνει τη μπάλα, ο Σινιστέρα ξεπέρασε τον Μπακάκη και έστρωσε στον Μπάνις για να πετύχει αυτός με πλασέ το 2-1.

Στο 38′, η Φέγενορντ έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον άνθρωπο που ισοφάρισε τον Λίντσεν να εκμεταλλεύεται νέα αμυντική αδράνεια της ΑΕΚ και να προσφέρει στον Σινιστέρα την ευκαιρία για το 3-1.

Το τρίτο γκολ της ολλανδικής ομάδας έφερε και αλλαγή στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, καθώς αποχώρησε ο Λάτσι, με τον Μιλόγεβιτς να βάζει στη θέση του ως στόπερ τον Έλντερ Λόπες, που μόλις την Παρασκευή προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από μία εβδομάδα.

Αλλαγή συστήματος και 4-4-2 με Μάνταλο-Καρίμ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο ημίχρονο προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, περνώντας στο ματς τον Λιβάι Γκαρσία αντί του Σάκχοφ και έκανε το σύστημα 4-4-2 με ΑνσαριφάρντΜάνταλο επιθετικό δίδυμο και στις πλευρές τους ΤάνκοβιτςΓκαρσία.

Η Φέγενορντ είχε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα, όμως η ΑΕΚ στο 52′ από την πίεση του Ανσαριφάρντ είχε ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς, με την προσπάθεια του Ιρανού να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελε ο ίδιος και οι “κιτρινόμαυροι”.

Γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλόγεβιτς πέρασε πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, η οποία ανασταλτικά είχε καλύτερη λειτουργία, με κάποιες αδυναμίες ωστόσο να παραμένουν. Επιθετικά, η Ένωση δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο δεύτερο μέρος και πέραν της ευκαιρίας του Ανσαριφάρντ στο 52′ δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο, με τον Χριστόπουλο στο 80′ να κάνει ένα αδύναμο σουτ.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Μπακάκης(67’ Νταντσένκο), Νεντελτσεάρου, Λάτσι (40’ Λόπες), Μιτάι (67’ Ραντόνια), Σάκχοφ(46’ Γκαρσία), Σιμάνσκι (67’ Σαμπανάτζοβιτς), Γαλανόπουλος (76’ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς, Μάνταλος (76’ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (55’ Κοσίδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.