Άρης: Ξεκινάει το μοντάρισμα! (pic)

Πρώτο φιλικό της σεζόν 2021-2022 σήμερα (1/7, 19:00 ώρα Ελλάδας, NS4HD) για τον Άρη, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, στο Σοχάου της Αυστρίας, όπου πραγματοποεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της η ομάδα

Ξεκίνημα φιλικών αγώνων και μονταρίσματος της ομάδας απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου αποτελεί για τον Άρη το προγραμματισμένο για σήμερα (1/7, 19:00 ώρα Ελλάδας, NS4HD) παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Krauterdorfstadion του Σοχάου, στην Αυστρία, όπου και προπονούνται από χθες οι “κίτρινοι”.

Οι παίκτες του Άρη ήδη προπονούνται εδώ και 15 ημέρες, πρώτα στη Θεσσαλονίκη, μετά στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, και τώρα στο Σοχάου, με το βάρος να πέφτει αρχικά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια στις ασκήσεις συναρμογής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, ήρθε η στιγμή γι’ αυτούς να αρχίσουν να πιάνουν (και) αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο τεστ και να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, που είναι πρωταθλητής Σερβίας και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι Σέρβοι έχουν ήδη δώσει ένα φιλικό, στο οποίο πέτυχαν νίκη με σκορ 4-0 απέναντι στην Γκράτσερ.

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό παιχνίδι, για τον Άρη έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αρχική ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Μάντζιος, όπως και σε ποιο σχηματισμό θα την παρατάξει. Αν επιμείνει, δηλαδή, στο αγαπημένο του 4-2-3-1 ή θα πάει σε άλλο σχηματισμό. Το πιθανότερο, πάντως, είναι το πρώτο, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν ακόμη καινούργια πρόσωπα στην ομάδα (ο νεοαποκτηθείς Χαΐροβιτς δεν προβλέπεται να αγωνιστεί σήμερα, καθώς θέλει ακόμη μέρες να έρθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα από τις προπονήσεις).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία κόσμου, λόγω των μέτρων που έχει λάβει η αυστριακή κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης εκτός από το σημερινό ματς θα δώσει ακόμα δύο φιλικά κοντά στο μέρος προετοιμασίας του στην Αυστρία, κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ (4/7) και τη Λοκομοτίβ Μόσχας (7/7), όλα σε ζωντανή μετάδοση από τα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.