Αρης: Θέμα στα πολωνικά Μ.Μ.Ε. ο Ροζ

Τι αναφέρουν στην Πολωνία για το οικονομικό κομμάτι από την πλευρά της Λέγκια για το ενδιαφέρον για τον Ροζ

Ο Λίντσεϊ Ροζ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πηγαίνει στη Βαρσοβία έχοντας άδεια από τον Άρη. Η υπόθεση του ενδιαφέροντος της Λέγκια για τον παίκτη του Άρη μπαίνει στην τελική της ευθεία. 

Στα πολωνικά Μ.Μ.Ε. γίνεται εκτενής αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα και μεταξύ άλλων αναφέρεται και το οικονομικό κομμάτι από την πλευρά της Λέγκια.

Μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα “sport.tvp.pl” (δείτε εδώ) αναφέρονται τα εξής: “Οι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν ήδη κάνει πέντε μεταγραφές πριν από την έναρξη της νέας σεζόν”.

Αναφέρει ότι η απόκτηση του Ροζ ήταν μια γρήγορη απόφαση καθώς, όπως σημειώνει, η ομάδα… “δεν σχεδίαζε να αποκτήσει περισσότερους παίκτες”.

Προσθέτει: “Πάρθηκε αυτή η απόφαση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, καθώς ο παίκτης αποτελεί μια ευκαιρία και ότι η τιμή του είναι χαμηλότερη από την αξία του¨”. 

Για το οικονομικό κομμάτι αναφέρονται τα εξής: “Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη μεταγραφή, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Λέγκια μπορεί να πληρώσει το πολύ το μισό αυτού του ποσού, αλλά θα ήθελε να ξοδέψει ακόμη λιγότερα”.

Αναφέρονται και στην αναμενόμενη απόφαση του CAS και σημειώνουν τα εξής: “Πολλά θα εξαρτηθούν επίσης από την κατάσταση του Άρη, ο οποίος περιμένει αποφάσεις για πιθανή απαγόρευση μεταγραφών. Εάν ο Άρης τιμωρηθεί, η μεταγραφή του αμυντικού μπορεί να μην πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί τότε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.