ΑΕΚ: Τεστ, ρεπό, προπονήσεις και Ολλανδία

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στη βάση της μετά από σχεδόν μία εβδομάδα στην Πορταριά και οι παίκτες θα πάρουν κάποιες ανάσες πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο Πήλιο και την Πορταριά η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να… ετοιμάσει βαλίτσες για το νέο ταξίδι στην Ολλανδία αυτή τη φορά.

Την Πέμπτη το απόγευμα, με την επιστροφή της αποστολής στα Σπάτα θα διενεργηθούν τεστ covid19 σε όλα τα μέλη που βρέθηκαν στην Πορταριά.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει προγραμματίσει ρεπό για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα έχει δύο προπονήσεις πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία μέσω Βελγίου και Βρυξελλών το απόγευμα της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του γιου του Θωμά Μαύρου, Σωτήρη στο τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα στη θέση του γυμναστή για το γυμναστήριο.

Ο Σωτήρης Μαύρος εργαζόταν στην ΑΕΚ και στις Ακαδημίες τα τελευταία πέντε χρόνια και από το φετινό καλοκαίρι προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα για τις ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο.

Επιστρέφει με προβλήματα

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο, καθώς ο Έλντερ Λόπες υπέστη διάστρεμμα και ο Παναγιώτης Τσιντώτας παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γαστροκνημία, ενώ ο Πορτογάλος μπακ υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης διάστρεμμα στο δεξιό πόδι.

Αμφότεροι θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο έπειτα από την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Ο Στράτος Σβάρνας και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.