Στην Αθήνα ο Κρστιτσιτς για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευτεί ο ίδιος τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Νέναντ Κρστιτσιτς.

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ με το μέλλον του Νέναντ Κρστιτστις, με τους Σέρβους να τονίζουν πως ο ο μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα για να λύσει ο ίδιος το συμβόλαιό του.

Μετά την συνάντηση του Τέρζιτς με τους ανθρώπους της Ένωσης και την αρνητική απάντηση των “κιτρινόμαυρων” σχετικά με αποδέσμευση του Κρστιτσιτς ήρθε ένα ακόμα δημοσιεύμα των Σέρβων που θέλουν τον μέσο να ταξίδεψε στην Αθήνα από το Βελιγράδι το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο “Νένο” βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Νίκολα Τέσλα” έχοντας κάνει Check In για πτήση προς την Αθήνα, όπου αναμένεται να συναντηθεί την Πέμπτη με τους διοικούντες την ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί στο λύση στο ζήτημά του.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι σύμμαχος του Κρστιτσιτς σ’ αυτή την προσπάθεια είναι η οικογένειά του, η οποία το τελευταίο εξάμηνο δεν βρίσκεται στην Ελλάδα διότι δεν έχει ανανεωθεί η βίζα παραμονής τους στη χώρα μας.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που επιθυμεί διακαώς τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και την επιστροφή στο Βελιγράδι όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.