Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Σπιριντόνοβιτς

Την περίπτωση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς φέρεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο ενίσχυσής του στα άκρα της επίθεσης.

Έναν πρώην παίκτη του Πανιωνίου βάζουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού οι Σέρβοι, οι οποίοι μιλούν για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς.

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα “nova.rs” οι “πράσινοι” τσεκάρουν την περίπτωση του 27χρονου εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα.

“Ο Σπιριντόνοβιτς πήγε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα από την Πολωνία. Έκανε κάποια καλά ματς, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με τον προπονητή Στάνκοβιτς.

Την άνοιξη αγωνίστηκε δανεικός στην Γκεντσεμπιρλιγκί και θα μπορούσε να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή και δύο τρόπο υπάρχουν για να τον αποκτήσει” αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει:

“Είναι πιθανό να έρθει με δανεισμό στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει η επιλογή να τον αγοράσουν οι πράσινοι με το ποσό των 300.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον του Σπιριντόνοβιτς από την Ελλάδα δεν εκπλήσσει καθώς είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο όταν αγωνιζόταν στην χώρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.