ΠΑΟΚ: Πάρτι στα ιταλικά ΜΜΕ για Σφιντέρσκι, Κοτσέργκιν, Ντεϊόλα!

Οι Ιταλοί "χτυπούν" σε τρία μέτωπα σήμερα (23/6) σε ό,τι αφορά μεταγραφικά θέματα τα οποία σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ και στα οποία εμπλέκονται ομάδες από τη γειτονική χώρα, με πρωταγωνιστές τους Σφιντέρσκι, Κοτσέργκιν και Ντεϊόλα

Τα ιταλικά ΜΜΕ οργιάζουν σήμερα (23/6) με τις διάφορες αναφορές που κάνουν στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα σε τρεις ποδοσφαιριστές που συνδέονται ή φέρονται να συνδέονται με την ομάδα. Ο λόγος για τον Κάρολ Σφιντέρσκι και για το ενδιαφέρον που δείχνει η Μπολόνια για τον αποκτήσει από τους “ασπρόμαυρους”, για τον Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν, που θέλει και η Βενέτσια να αποκτήσει από την Ζόρια, πέρα από τον “Δικέφαλο”, και για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, για τον οποίο η προσφορά από τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι έχει γίνει για τη μετακίνησή του από την Κάλιαρι στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά στον Σφιντέρσκι, είναι γνωστό ότι η Μπολόνια εξέφρασε επιθυμία για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε οι Ιταλοί προσπαθούσαν για το δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το φετινό καλοκαίρι, προσπαθώντας να το πετύχουν αυτό με όρους που δε μπορούσαν να γίνουν αποδεκτοί από τον ΠΑΟΚ, όπως και δεν έγιναν. Τώρα, στην Ιταλία γίνεται λόγος περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος της Μπολόνια για τον Πολωνό διεθνή επιθετικό.

Όσο για τον Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν ήδη από χθες (22/6) στην Ιταλία ήταν έντονη η φημολογία ότι για τον παίκτη της ουκρανικής Ζόρια ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, όπως και η Βενέτσια. Αναφορές τέτοιες υπάρχουν και σήμερα, ενώ στα διάφορα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει βάλει η Ζόρια για ομάδα του εξωτερικού, την οποία ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει, όπως σημειώνουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα η ιστοσελίδα «eurocalciomercato» δίνει μια άλλη διάσταση του θέματος. Σύμφωνα με δημοσίευμά της, η Κάλιαρι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Σασουόλο για τον Νταβίντε Φρατέσι. Στο πλαίσιο αυτών, λοιπόν, πρότεινε ως αντάλλαγμα και τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα. Είναι γνωστό, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ και η Κάλιαρι είναι ήδη σε συζήτηση για τη μεταγραφή του παίκτη, οπότε αναμένεται η εξέλιξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.