«Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Πρόμπιερζ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται εντός της ημέρας ο νέος προπονητής του Αρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την ομάδα και κατόπιν να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται εντός της ημέρας ο νέος προπονητής του Αρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την ομάδα και κατόπιν να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Στα βασικά σημεία ο Πρόμπιερζ είναι θετικός, όμως τα πάντα θα πρέπει να είναι στην εντέλεια, πριν βάλει την υπογραφή του, γι αυτό και οι άνθρωποι της ΠΑΕ επιμελούνται των σχετικών διαδικασιών.

Αμέσως μετά ο 39χρονος Πολωνός θα πάρει στα χέρια του το υλικό με τους αγώνες του Αρη που ζήτησε, ώστε να μελετήσει διεξοδικά τη νέα του ομάδα, ενώ το Σάββατο θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Κλ. Βικελίδης» για να παρακολουθήσει live τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του (πλέον), βγάζοντας καλύτερα συμπεράσματα. Βεβαίως ο Πρόμπιερζ έχει μια γενική εικόνα των κιτρίνων, από τις περυσινές  αναμετρήσεις με τη Γιαγκελόνια, ωστόσο από τότε έχουν γίνει πολλές αλλαγές και το «φρεσκάρισμα» είναι αναπόφευκτο!

Μαζί του στην Ελλάδα θα έρθει και ο άμεσος συνεργάτης του, Μπαρτλομιέϊ  Ζαλέφσκι , ο οποίος τον ακολουθεί σε κάθε του προπονητικό βήμα και τούτο θα συμβεί και στον Αρη. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε ο Πρόμπιερζ θα έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να ετοιμάσει όπως αυτός θέλει την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ένα ματς το οποίο θα αποτελέσει και το προπονητικό του ντεμπούτο στην ελληνική Superleague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.